Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

fehér lávakő-tűzachát karkötő
fehér lávakő-tűzachát karkötő
2 990 Ft

fehér lávakő-tűzachát karkötő

8 mm gyöngyökből váltakozva

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 990 Ft
Részletek

Lávakő: Vulkáni eredetű kőzet, ezért rendkívül magas az ásvány anyag tartalma. Segíti az energiaáramlást, általános frissítő, nyugtató, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket.  Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat, ízületeket. Enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége.

Tűzachát: Amint azt neve is jelzi, jótékonyan hat a szexualitásra, ösztönzi a gyökércsakra működését, minden szinten serkenti az életerőt, és megakadályozza az energia kiapadását. Eloszlatja a félelmet, és mélyen gyökerező biztonságérzetet táplál belénk. Gyógyítja a gyomrot, az ideg– és az endokrin rendszert, valamint a keringési zavarokat. Jótékonyan hat a szemre. Csökkenti a hőhullámokat és megszünteti  a forróságot a testben.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csillagjegyek (több)
kos, bika, ikrek, rák, szűz, skorpió, vízöntő
Cikkszám
192