Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

csakra karkötő  19 cm
csakra karkötő 19 cm
2 990 Ft

csakra karkötő 19 cm

8 mm gyöngyökből

19 cm hosszú 

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

2 990 Ft
Részletek

A 7 CSAKRA speciális hely testünkön, ahol energiát veszünk fel és adunk le. Különleges kommunikációs helyek ezek, ahol nagyon intenzív energiacsere zajlik.

   GYÖKÉRCSAKRA: elhelyezkedése a farkcsont és keresztcsont, tehát a gerincoszlop alsó vége. Színe: Vörös
Kövei: minden vörös kő, pl: gránát, vörös jáspis, rubin, vérkő és a fekete kövek pl: fekete ónix, füstkvarc, fekete turmalin
Illóolajai: mandarin, szegfűszeg, rozmaring. Fő feladata a földelés a biztonság megteremtése. Ez azt jelenti, hogy a testünkben élünk, szeretjük azt és elismerjük szükségleteit. Felelős fizikai erőnkért és a vitalitásunkért, ezen kívül a gyökércsakra vezérel minden tisztulási folyamatot. A legalacsonyabb rezgésszámú csakra.

 SZEXCSAKRA: elhelyezkedése a nemi szerveknél. Színe: narancssárga. Kövei: karneol, holdkő, napkő. Illóolajai: szantálfa, ylang-ylang. E csakra fő témája a férfi-női polaritás, amely egy harmadik témán (például a kapcsolaton, a szerelem hatalmán) keresztül oldódik fel, összekapcsolva a két pólust. Nagymértékben a szexcsakra energiáitól függ, hogy valaki fél –e megnyílni a másik nemnek, vagy sem. Ehhez a csakrához tartozik a kreativitás és az alkotókészség is.

 KÖLDÖK CSAKRA (SOLAR PLEXUS): elhelyezkedése a köldök fölött kb. két ujjnyival. Színe: sárga. Kövei: tigrisszem, citrin, borostyán. Illóolajai: bergamott, levendula. E csakra fő témája az érzelmek, különösen az agresszió kezelése, feldolgozása. Testi síkon az emésztés tartozik ide – a táplálékot úgy emésszük meg, mint ahogy az érzéseinket. Ez a csakra gyakran azért zárt, mert az illető fél saját erejétől, így elnyomott agressziója saját maga ellen irányul és hosszú távon fekélyeket okoz.

SZÍVCSAKRA: elhelyezkedése a mellkas közepén a szív magasságában. Színe: zöld. Kövei: aventurin, rózsakvarc, smaragd, malachit, turmalin, rodokrozit. Illóolajai: bazsalikom, rózsa, kömény. E csakra fő témája a megbocsátás, a megnyílás, a feltétel nélküli szeretet és az együttérzés. A hét csakra középső tagja, mely az anyagi és a szellemi világ közti híd. A szívcsakrával való foglalkozás egyik célja, hogy az emberi kapcsolatokban kiegyenlítsük az adást és az elfogadást. E kettő harmóniája szükséges a szívcsakra megfelelő működéséhez.

 TOROKCSAKRA: elhelyezkedése a toroknál a gégefőnél. Színe: kék. Kövei: amazonit, türkiz, kalcedon, akvamarin. Illóolajai: eukaliptusz, fenyő, zsálya. A torokcsakra fő témái az önfegyelem és a kommunikáció. Amikor valamilyen torokfájásra utaló jeleket, vagy akár beszédproblémát érzékelünk, akkor minden esetben valamilyen kommunikációs probléma áll a háttérben. Amikor visszafojtott indulatok, gondolatok rekednek bennünk, nem tudjuk kikommunikálni a problémát, bármilyen külső tényező, korlátozó személy miatt, akkor súlyosabb esetekben a gége, száj, beszédtechnika tartós károsodására lehet számítani. A kommunikációs képességeink felélesztésével a probléma csökken, hiszen az önkifejezés alapvető életfeladatunk egyike.

 HOMLOKCSAKRA (HARMADIK SZEM: elhelyezkedése a szemöldökök között.
Színe: ibolya. Kövei: azurit, zafír, szodalit, sólyomszem. Illóolaja: jázmin, muskotályzsálya, pacsuli. A harmadik szem fő témája: Mi az életfeladatom? A lélek székhelye, ez vezérli a koncentrációt, az intuíciót és a meditatív képességeinket.

 KORONACSAKRA: elhelyezkedése a fejtetőn. Színe: a szivárvány színei, fehér fény. Kövei: ametiszt, hegyikristály, fluorit. Illóolajai: rózsa, lótusz, fenyő. E csakra fő témája a megbékélés, megnyugvás, magasabb energiák jelenléte és a szellemi növekedés. A legmagasabb rendű csakra. Fizikai síkon az intuícióért felelős. A koronacsakra szintjén már nem félünk, felelősséget vállalunk saját életünkért és megbízunk belső hangunkban, intuíciónkban.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
288