Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

arany rutil-citrin 19,5 cm karkötő
arany rutil-citrin 19,5 cm karkötő
4 490 Ft

arany rutil-citrin 19,5 cm karkötő

8 mm arany rutil és 6 mm citrin váltakozva

19,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

4 490 Ft
Részletek

Citrin: Az élethez való bátorság, feltöltődés köve. Életerőt, életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést, segít a depresszió megszüntetésében. Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet, és a hasnyálmirigyet. Hasznos segítség elhízás esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó, a " pénz köve". Ajánlott pénztárcában, zsebben, táskában tartani belőle!

Rutilkvarc: Elér a probléma gyökeréig, megkönnyíti az átmeneteket és az irányváltoztatást. Enyhíti a sötét hangulatokat, és kiváló ellenszere a depressziónak. Csökkenti a félelmet, a fóbiát és az aggódást, megszünteti a szorító érzéseket, szembeszáll az öngyűlölettel. Az idegekből, az izmokból, a vérből és a belekből magába szívja a higanyt. Használható az előző életek gyógyítására is. A kvarc életereje hasznos a krónikus betegségekre, valamint az impotenciára és a meddőségre. Kitűnő kimerültségre és elcsigázottságra. Jótékonyan hat a légutakra, a hörghurutra; serkenti és egyensúlyozza a pajzsmirigy működését, elűzi a parazitákat. Segíti a sejtek növekedését és regenerációját, helyreállítja a sérült szöveteket. Egyenessé teszi a testtartást.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
köldökcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, ikrek, oroszlán, szűz, skorpió, bak
Cikkszám
234