Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

amazonit-hegyikristály karkötő 18,5 cm
amazonit-hegyikristály karkötő 18,5 cm
4 990 Ft

amazonit-hegyikristály karkötő 18,5 cm

8 mm gyöngyökből közte kicsi fazetált tárcsa

18,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

4 990 Ft
Részletek

Amazonit: A termékenység, a szülőnők köve.  Segíti a szeretetteljes kommunikációt, mivel jó hatással van a szív- és torokcsakrára. Eloszlatja a negatív energiákat, elnyeli a káros sugárzásokat, helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat. Oldja az idegrendszeren belüli blokkokat és az izomgörcsöt. Hasznos a csontritkulásra, kalciumhiányra és az ebből adódó betegségekre.  Kedvező hatása van az értelem és az intuíció, valamint a hangulatváltozások kiegyenlítésére. Rendbe hozza az anyagcserezavarokat (máj) harmonizálja az agyműködést, a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Segíti a békés szülést és születést, ezért kismamáknak ajánlott. 

Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.  Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
538