Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

vízöntő horoszkóp karkötő - 18 cm
vízöntő horoszkóp karkötő - 18 cm
2 790 Ft

vízöntő horoszkóp karkötő - 18 cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze.

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 790 Ft
Részletek

VÍZÖNTŐ Jan.20 - Febr.18
A VÍZÖNTŐ a jövő embere
VÍZÖNTŐ csillagjegy szerencseköve, talizmánja Az egyetemes igazság és a testvériség rendkívül fontos a Vízöntőnek.  Gyakran gondolnak a jövőre, amelyből az emberiség evolúciójával kapcsolatos meglátásaik származnak. A Vízöntő jegy szülötteinek kollektív feladata, hogy segítsék az emberiség evolúcióját. Megvan a képességük arra, hogy megérezzék mire lesz szükség 20 év múlva, mert jó adottságuk van arra, hogy megérezzék a jövőt. Feladatuk még, hogy rugalmasak maradjanak és hogy nyitottak legyenek változásra,ha a fejlődésük ezt kívánja. A Vízöntő jeggyel a lábszár, boka, vénák, mirigyrendszer, keringési rendszer és a tobozmirigy áll szoros kapcsolatban. A Vízöntő egészségét javító, életfeladatának betöltését segítő szerencsekövek: fluorit, ametiszt, akvamarin, holdkő, labradorit, magnetit, borostyán, hematit, karneol, lazurit, obszidián, ónix, türkiz, aventurin.

 A karkötő nem tartalmaz borostyánt.
Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
vízöntő
Cikkszám
334