Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés sólyomszem karkötő
szemcsés sólyomszem karkötő
990 Ft

szemcsés sólyomszem karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

990 Ft
Részletek

Sólyomszem: Elsősorban raktároz. Felvesz minden felesleges energiát, így minden területen alkalmazható, ahol túlteng az energia. Emiatt csak rövid ideig szabad használnunk! Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
vízöntő, ikrek, oroszlán, szűz, skorpió, nyilas
Cikkszám
69