Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szűz horoszkóp karkötő 18 cm
szűz horoszkóp karkötő 18 cm
2 890 Ft

szűz horoszkóp karkötő 18 cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze, 8 mm gyöngyökből.

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve 

2 890 Ft
Részletek

SZŰZ csillagkép: Aug.23 - Szept.22
Szűz: Becsület és erkölcs
A SZŰZ szerencsekövei és talizmánja.  A SZŰZ jegy szülöttjei nagyra értékelik a becsületességet és az erkölcsösséget, túlzott önkritikát gyakorolnak és szeretnek a dolgok legmélyére hatolni. A Szűz jegy szülöttei hatalmas belső energiával rendelkeznek amikor mások szolgálatáról szó, de ez azt is jelenti, hogy hajlamosak a saját vágyaikat, szükségleteiket és törekvéseiket a háttérbe szorítani. Állandóan a tökéletességre törekszenek és nagyon magasra teszik a mércét saját maguk és mások számára is. A Szűz jegyűek tisztában vannak a pszichoszomatikus betegségek kialakulásának folyamatával, vagyis a gondolatok és  érzelmek testre gyakorolt hatásával. A Szűz jegy szoros kapcsolatban áll az emésztőrendszerrel, a léppel és az idegrendszerrel, ezért a feszültségeket vagy stresszt rögtön megsínyli a bélrendszere. 
A SZŰZ csillagjegyhez rendelt egészségüket óvó, életfeladatuk beteljesítését segítő kövek: ametiszt, citrin, fluorit, achát, karneol, jáspis, tigrisszem, borostyán, lazurit.
 
Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
szűz
Cikkszám
316