Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

skorpió horoszkóp karkötő 18 cm
skorpió horoszkóp karkötő 18 cm
3 390 Ft

skorpió horoszkóp karkötő 18 cm

 A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze, 8 mm gyöngyökből.

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 390 Ft
Részletek

SKORPIÓ Okt.23 - Nov.21
Skorpió uralkodó bolygója a Plútó
SKORPIÓ csillagjegy szerencseköve, talizmánja A SKORPIÓ jegy szülöttei hasonlóan intenzív rezgéssel rendelkeznek, mint uralkodó bolygójuk a Plútó. Rengeteg negatív energiával rendelkezik, amit leginkább önmaga ellen fordít, saját farkába harap. A Skorpió jegy szülöttei köztudottan kitűnő vezetők, képesek a dolgok mélyére hatolni és olyan területre is belépni,amelyet senki más nem merne megközelíteni. A Skorpió jegy szülöttjeinek egyik legnagyobb feladata, hogy megtanulják kezelni az erőt és a hatalmat minden megnyilvánulási formában. Mélyreható meglátásaival képes pontosan ráérezni mások motivációjára és szükségleteire. Habozás nélkül képes manipulálni másokat céljai elérésének érdekében. A Skorpió jegy a nemi szervekkel és a kiválasztó szervekkel áll kapcsolatban, születési kövei éppen ezért azok a kövek is, amelyek ezen szerveit kiegyensúlyozzák. A SKORPIÓ csillagjegy gyógyító és szerencsét hozó kövei: citrin, achát, aventurin, ametiszt, borostyán, gránát, hematit, malachit, obszidián, rodokrozit, rubin, tigrisszem, jáspis.

 A karkötő nem tartalmaz rubint és borostyánt.
Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
skorpió
Cikkszám
307