Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

rák szemcsés karkötő  zodiák jel
rák szemcsés karkötő zodiák jel
1 590 Ft

rák szemcsés karkötő zodiák jel

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze.

18-19-20 cm méretben választható                       

rugalmas szilikondamilra fűzve     

antiallergén fém

1 590 Ft
Részletek

RÁK csillagkép Jun.21 - júl. 22
A gondoskodó RÁK
Rák csillagkép szerencseköve, talizmánja.  A RÁK csillagkép uralkodó bolygója a Hold, ezért a csillagjegy szülöttei alapvetően intuitív, nehezen érti meg érzelmeit, sebezhetősége miatt olykor félelemérzet tölti el. A Nap a Rák jegyében különösen érzékennyé teszi a szülötteket és hajlamosítja a gyakori hangulatváltoztatásra. Az együttérző Rák szülöttek nagyszerűen értenek a gondoskodáshoz, olykor túlzásba is viszik, segítőkészségét ezért gyakran kihasználják. A Rák jegyéhez tartozik a gyomor és az emésztőrendszer, ezért is hajlamosak a jegy szülöttjei a fekélyre, az irrátibilis bél - szindrómára, különböző emésztési zavarokra. Ezek a betegségek olyan érzelmek hatására alakulnak ki náluk, mint például az aggódás. A Rák csillagjegy szülöttjeinek segítő kövei az egészségük megtartásában és életük jobbá tételében: holdkő, achát, kalcedon, rubin, rodokrozit, aventurin, jáspis, amazonit, karneol. 

 A karkötő nem tartalmaz rubint.
Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
rák
Cikkszám
355