Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

oroszlán horoszkóp karkötő zodiák jel 19cm
oroszlán horoszkóp karkötő zodiák jel 19cm
3 290 Ft

oroszlán horoszkóp karkötő zodiák jel 19cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze, 

8 mm gyöngyökből, középen hematit zodiák jel.

19 cm hosszú

rugalmas szilikondamiira fűzve

3 290 Ft
Részletek

Oroszlán: Júl.23 - Aug.22
Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap
Az OROSZLÁN csillagjegy szülötteinek szerencsekövei.  Az OROSZLÁN jegyhez szintén többféle születési követ rendelnek, a hagyomány szerint azonban ennek olyan kőnek kell lenni, ami visszatükrözi a jegy uralkodó bolygójának, a Napnak a fényét. A ritka és gyönyörű macskaszem nagyon illik a jegy szülöttjeihez, de a szép csíkos tigrisszem is kitűnő szerencsekővé válik! A macskaszemhez és a tigrisszemhez hasonlóan az Oroszlán jegy szülöttje is jóindulatot sugároz magából, amíg valaki meg nem sérti méltóságát. Az Oroszlán jegy szülöttjei általában energikusak és életerősek, ahhoz viszont némi ösztönzésre van szükségük, hogy új irányba induljanak el az életben. Élettani szempontból az Oroszlán jegy a szívvel, a vérkeringéssel és a hát alsó részével áll kapcsolatban. A szexuális  életével kapcsolatos problémák nagy valószínűséggel hátfájásban nyilvánulnak meg. Az Oroszlán segítő szerencsekövei az egészség megtartásában és céljaik elérésében: macskaszem, tigrisszem, citrin, rózsakvarc, rubin, rodokrozit, gránát, hegyikristály, karneol, hematit ( vérkő )

A karkötő nem tartalmaz rubin követ.

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
oroszlán
Cikkszám
314