Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

nyilas horoszkóp karkötő 20 cm
nyilas horoszkóp karkötő 20 cm
2 990 Ft

nyilas horoszkóp karkötő 20 cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze 8 mm gyöngyökből.

20 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve  

2 990 Ft
Részletek

NYILAS Nov.22 - Dec. 21
A NYILAS született tanító és filozófus
NYILAS csillagkép szerencseköve, talizmánja Az emberbarát Nyilas jegy nagyra értékeli az igazságot, ami persze nem jelenti azt, hogy mindig igazat mond. Az örök igazság keresése során hasznos, ha kapcsolatot teremt saját belső forrásaival és bölcsességével, hogy tudatosítsa és hasznosítsa az élete során szerzett tapasztalatokat. A Nyilasnak mint született tanító és filozófus, adottsága van arra, hogy megválaszolja az élet nagy kérdéseit, például azt, hogy " miért vagyunk itt a Földön? " és " mi az élet értelme?" A Nyilas jegy a csípővel, combbal, vénákkal, érzékszervekkel és a májjal áll szoros kapcsolatban. A Nyilas egészségének megőrzése, szerencséjének és életének jobbá tételében segítő kövei : türkiz, jáspis, lazurit, obszidián, ónix, tigrisszem, aventurin, kalcedon. 

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.
Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
nyilas
Cikkszám
312