Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

mérleg horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm
mérleg horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm
3 490 Ft

mérleg horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze 6-8 mm gyöngyökből, középen hematit zodiák jel.

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve  

3 490 Ft
Részletek

MÉRLEG csillagkép: Szept.23 - Okt.22
MÉRLEG: Egyensúly és harmónia
A MÉRLEG csillagkép szerencsekövei, talizmánja. A MÉRLEG jegy szülöttje szereti élvezni az életet, értékeli a minőséget, az esztétikus, jó ízlésű dolgokat, éppen ezért szerencsekövével könnyedén magához vonzza a jólétet és bőséget. A Mérlegnek a legnagyobb boldogságot egy szeretetteljes, harmonikus partnerkapcsolat jelenti. A Mérleg egyik legfontosabb feladata, hogy ne akarjon minden áron az emberek kedvében járni. Jellemző rájuk, hogy hajlamosak elkerülni a konfrontációt és nagyon szeretnének megfelelni másoknak ezért gyakran előfordul, hogy az ő igényeiket a sajátjuk elé helyezik. Ennek eredményeképpen a lelki világuk nem mindig van összhangban azzal, amit kifelé mutatnak. A Mérleg jegy a vesével és az ágyéki területtel van szoros kapcsolatban, de a test endokrin rendszerével és a test  egyensúlyának megtartásával is kapcsolatban áll. A MÉRLEG csillagjegy szülötteinek az alábbi kövek segítenek egészségük megőrzésében, a harmónia és a jólét megteremtésében: rózsakvarc, akvamarin, aventurin, hegyikristály, jade, rodokrozit, türkiz, unakit ( epidot ) 

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
319