Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

matt ónix-achát/sárkányszem-ezüst hematit karkötő
matt ónix-achát/sárkányszem-ezüst hematit karkötő
2 090 Ft

matt ónix-achát/sárkányszem-ezüst hematit karkötő

8 mm ónix az alap,ezüst hematit között sárkányszem achát     

 22 cm  hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 090 Ft
Részletek

Ónix: A titoktartás köve . Fokozza az életerőt. Alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is. Jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra. Javítja a hallást, hatékony a belső fül betegségei esetén.

Sárkányszem achát: Nyugtató kiegyensúlyozó, erővel feltöltő hatású, segít az igazság kiderítése érdekében. Erősíti a kreatív vizualizációt. Erősíti a képességet és az akarat kinyilvánítását, hogy rájöjjünk, mi az életünk célja a földi síkon. 

Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas, bak, vízöntő, kos, bika, ikrek, rák, szűz, skorpió, oroszlán
Cikkszám
131