Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lávakő-kép jáspis-arany hematit karkötő
lávakő-kép jáspis-arany hematit karkötő
1 890 Ft

lávakő-kép jáspis-arany hematit karkötő

8 mm lávakő az alap, 4 mm arany hematit között kép jáspis

20 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

1 890 Ft
Részletek

Lávakő: Vulkáni eredetű kőzet, ezért rendkívül magas az ásvány anyag tartalma. Segíti az energiaáramlást, általános frissítő, nyugtató, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket.  Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat, ízületeket. Enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége.

Kép jáspis: Erőt ad a hosszan tartó megterhelések idején, kudarc esetén támogatja a rendíthetetlen újrakezdést. Jó hatással van az emésztésre, az immunrendszerre, a kötőszövetek tisztulására, így enyhíti az allergiát, szénanáthát.

Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
vízöntő, kos, ikrek, rák, szűz, skorpió, nyilas, bak, halak, oroszlán
Cikkszám
133