Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

kos szemcsés karkötő zodiák jellel
kos szemcsés karkötő zodiák jellel
1 590 Ft

kos szemcsés karkötő zodiák jellel

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze.

18-19-20 cm méretben választható                     

rugalmas szilikondamilra fűzve     

antiallergén fém zodiák jel

1 590 Ft
Részletek

KOS csillagkép: Márc. 21 - Ápr. 19
A KOS érzelmei: A KOS csillagkép szülöttjeinek szerencsekövei a KOS nem érzelmes állatövi jegy és gyakran vádolják azzal, hogy érzéketlen. Meglehetősen változékony érzelmei leginkább a szenvedélyes vágy, a szerelem és az igazságtalanság iránti ellenszenv körül forognak. Az olyan erős libidó, mint amivel a Kos jegy szülöttjei rendelkeznek, azonnali cselekvésre ösztönzi az embert, a személyiségüknek azonban meglepő módon mégis van egy romantikus oldala is. A Kos hajlamos arra, hogy a dolgokat csak feketén és fehéren lássa. Határozott véleménye van mindenről és nagyon nehéz meggyőzni valamiről, amivel nem ért egyet. A Kos jegy szülötteinek lelki feladata, hogy fejlődésüket önzetlen módon tudják megvalósítani. Arra kell törekedniük, hogy ne az egójuk, a személyiségükön alapuló énjük körül forogjon a világ, hanem a magasabb szintű énjükre koncentráljanak. A Kos jegye a fejjel van szoros kapcsolatban, ezért is szenvednek gyakran fejfájástól, idegességtől, ezen kívül gyakori a depresszió és a pánikbetegség a jegy szülötteinél. 
A KOS csillagjegy szülöttjeinek az alábbi kövek segítenek: rubin, jáspis, citrin, ametiszt, achát, hematit, gránát, sólyomszem, karneol, lazurit, rodokrozit.

 Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
kos
Cikkszám
352