Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

halak horoszkóp karkötő - 19 cm
halak horoszkóp karkötő - 19 cm
3 490 Ft

halak horoszkóp karkötő - 19 cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze 4 és 8 mm gyöngyökből.

19 cm hosszú
rugalmas szilikondamilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

HALAK Febr.19 - Márc.20
A HALAK érzékeny, együttérző
Halak csillagkép szerencsekövei A HALAK gondoskodó, együttérző természetével szívesen segít másokon. Számukra hatalmas feladat a " földön járni", a jelenben élni. A legtöbb Halak csillagjegy szülött hajlamos a légvár építésére, ha a hétköznapi valóság túl kegyetlen számukra. Ilyenkor szívesen menekülnek a fantázia világába, az illúziókba, vagy az ábrándok közé. A Halak között gyakori a szenvedélybetegség. Legnagyobb feladata, hogy elkerülje a mártír - áldozat szerepet. Oly gyakran akar megmenteni valakit - vagy a világot - hogy  folyamatosan csak ad és ad, miközben nem veszi figyelembe, hogy a megfelelő helyre kerül-e az energiája. A Halak jegyhez tartozik a lábfej, nyirokrendszer, hipofízis. Legtöbb betegsége abból ered, hogy nehézségeik vannak a fizikai testben való létezéssel, átveszik mások érzéseit, érzelmeik túláradnak. A Halak egészségét javító, életfeladatának betöltését segítő szerencsekövek: ametiszt, fluorit, akvamarin, gyöngyház, jade, holdkő, hegyikristály, jáspis, amazonit, lazurit, türkiz.

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
halak
Cikkszám
338