Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

matt ónix-rodonit karkötő
matt ónix-rodonit karkötő
2 490 Ft

matt ónix-rodonit karkötő

8 mm gyöngyök váltakozva

21 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Ónix: A titoktartás köve . Fokozza az életerőt. Alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is. Jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra. Javítja a hallást, hatékony a belső fül betegségei esetén. Rodonit: A sebgyógyulás köve. Megbocsátásra tanít, segíti a kölcsönös megértést. A legjobb kő a sérülésekre, a vérzésekre és a rovarcsípésekre, erősíti az izmokat, a szívet és a keringést, segít az autoimmun betegségeken és a gyomorfekélyen. Gyógyítja az érzelmi sokkot és a pánikot. Fokozza a termékenységet, csökkenti a tüdőtágulást, az ízületi gyulladást, a sclerosis multiplexet. Bevonzza a lélektársat.

Rodonit: A sebgyógyulás köve. Megbocsátásra tanít, segíti a kölcsönös megértést. A legjobb kő a sérülésekre, a vérzésekre és a rovarcsípésekre, erősíti az izmokat, a szívet és a keringést, segít az autoimmun betegségeken és a gyomorfekélyen.  Gyógyítja az érzelmi sokkot és a pánikot. Fokozza a termékenységet, csökkenti a tüdőtágulást, az ízületi gyulladást, a sclerosis multiplexet. Bevonzza a lélektársat. 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra, szívcsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas, bak, vízöntő, bika
Cikkszám
130