Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

bak szemcsés karkötő
bak szemcsés karkötő
1 290 Ft

bak szemcsés karkötő

 A horoszkóphoz tartozó szemcsés kövekből tevődik össze.

18-19-20 cm méretben választható                     

 rugalmas szilikondamilra fűzve

1 290 Ft
Részletek

BAK Dec.22 - Jan.19
BAK a született vezető
BAK csillagjegy szerencseköve, talizmánja. A BAK jegy komoly, szabályokat betartó és jó humorérzékkel megáldott jegy. Jellemző a Bakra, hogy szeret hasznos lenni és képes felismerni, hogy mivel teheti magát azzá. Hatékonyan megszervezi és átlátja a dolgokat, megvan benne a vágy, hogy hatalomra kerüljön. A Bak jegy szülöttei miután megvalósították álmaikat, általában intenzíven foglalkozni kezdenek a spirituális világgal. A Bak jegyhez tartozik a térd, ízületek, bőr, vérkeringés és a csontrendszer. Az érzelmi visszautasítás és a mentális gondok gyakran bemerevítik az ízületeiket. A BAK csillagjegy szülötteinek segítenek az alábbi kövek: citrin, kalcedon, gránát, hegyikristály, hematit, lazurit, obszidián, ónix, rodokrozit, jáspis, holdkő, füstkvac, labradorit.

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
bak
Cikkszám
349