Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés turmalin kvarc karkötő
szemcsés turmalin kvarc karkötő
990 Ft

szemcsés turmalin kvarc karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

990 Ft
Részletek

Turmalin kvarc: Egyesíti a hegyikristály és a turmalin tulajdonságait. Megszünteti a megkövesedett mintákat, és eloszlatja a feszültséget minden szinten. Összehangolja az eltérő és az ellentétes elemeket, valamint a kettősségeket; a negatív gondolatokat és energiákat pedig pozitívvá alakítja át. Segít egyesíteni és gyógyítani az árnyékenergiákat, és csökkenti a hajlamot arra, hogy kárt okozzunk önmagunknak. Hatékony problémamegoldó. Összehangolja a meridiánokat és a csakrákat.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra, koronacsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek
Cikkszám
80