Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

ikrek horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm
ikrek horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm
2 990 Ft

ikrek horoszkóp karkötő hematit zodiák jel 18cm

A horoszkóphoz tartozó kövekből tevődik össze 6-8 mm gyöngyökből, középen hematit zodiák jel

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 990 Ft
Részletek

IKREK csillagkép: Május21-Június 20
Az IKREK és a kimerültség
IKREK horoszkóp szerencsekövei Az IKREK csillagjegy szülötteit fizikai és mentális szinten egyaránt szélsőséges aktivitás jellemzi. Az Ikrek kettős jegy, ami azt is jelenti, hogy a jegy szülöttei kettős természetűek. Az Ikrek jegy szülöttjeinek egyik legfontosabb feladata, hogy eldöntsék, mi is valójában az igazság. Hajlamosak arra, hogy vitatkozás közben anélkül változtassák meg a nézőpontjukat, hogy ezt észrevennék. Az Ikrek ritkán szokott lassítani és pihenni, ezért hajlamos az idegkimerültségre. Az Ikrek csillagjegyéhez tartozik még a  légzőszervek, a kéz, és az immunrendszert irányító csecsemőmirigy. 
Az Ikrek csillagjegy szülötteinek az alábbi kövek segíthetnek egészségük megóvásában és életük jobbá tételében: achát, akvamarin, howlit, hegyikristály, kalcedon, tigrisszem, gránát, jáspis, borostyán.

Ezekről a kövekről részletes leírást mellékelek vásárlás esetén. 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
ikrek
Cikkszám
322