Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés karneol gyermek karkötő
szemcsés karneol gyermek karkötő
690 Ft

szemcsés karneol gyermek karkötő

15 -16- 17 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

690 Ft
Részletek

Karneol: Az ösztönzés, a motiváció köve. Életerőt, bátorságot ad, segít bízni önmagunkban. A nehézségek legyőzésére és elképzelésünk energikus képviselésére ösztönöz. Javítja a vér minőségét, serkenti a keringést, a véráramlási tulajdonságait. Serkenti az anyagcserét, a vitamin-, tápanyag- és ásványianyag-felvételt a vékonybélben. Kiváló a kreativitás fokozására. Élesíti a figyelmet. Érzelmileg véd az irigységtől, dühtől és sértődéstől. Csillapítja a haragot. Hat a női szaporítószervekre, növeli a termékenységet, gyógyítja a kismedence problémáit, a reumát, az idegzsábát, a depressziót, a veséket. Gyorsítja a csontok és az ínszalagok gyógyulási folyamatát.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szexcsakra
Csillagjegyek (több)
kos, rák, szűz, vízöntő
Cikkszám
487