Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

édesvízi gyöngy-kék édesvízi gyöngy- opalit gyűrű
édesvízi gyöngy-kék édesvízi gyöngy- opalit gyűrű
1 590 Ft

édesvízi gyöngy-kék édesvízi gyöngy- opalit gyűrű

4-6 mm gyöngyökből fűzve

17 mm belső átmérő

nikkelmentes

1 590 Ft
Részletek
Gyöngyház: Hatására gyorsabban gyógyulnak a sebek. Hűsítő hatását a lázas betegségek, pl. tejláz enyhítésére is használják. Hatással van a mellékvesére és gondoskodik az ödémák (vizenyők) felszívódásáról. Mészhiány és a köröm betegségeinek fellépésekor is segít. Agyhártyagyulladás, mániákusság, hisztéria és elmebajok esetében is hatásos. A gyöngy tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat. Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatunkat. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra, torokcsakra
Csillagjegyek (több)
halak, rák
Cikkszám
118