Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

ametiszt-rózsakvarc-hegyikristály gyűrű
ametiszt-rózsakvarc-hegyikristály gyűrű
1 590 Ft

ametiszt-rózsakvarc-hegyikristály gyűrű

8-6-4 mm gyöngyökből fűzve

17 mm belső átmérő

nikkelmentes

1 590 Ft
Részletek

Ametiszt: A józanság köve. Az értelem, a tiszta gondolatok, és a spiritualitás köve. Védelmező kő. Minden fajta szenvedélytől segít megszabadulni.  Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Segít, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, hogy jobban tudjunk összpontosítani és tisztában legyünk képességünkkel .  Megszünteti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot és véd a rémálmok ellen. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot, és bánatot. Erősíti a tisztító és kiválasztó szerveket, az immunrendszert. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget. Gyógyítja a tüdő, a bőrbetegségek, az idegrendszer, az emésztőszervek és légutak rendellenességét. Szabályozza a bélflórát. Tisztítja az aurát! Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.

Rózsakvarc: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. „Nagy Békítő”-ként is ismert. A legnemesebb gyógyító kő.  Nyugtat, és kitűnő hatása van krízis idején. Enyhíti a bánatot. Lehetővé teszi, hogy elfogadjuk és megbocsássunk saját magunknak, aktiválja az önbizalmat és az önértékelést. Megnyugtatja a szívet, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Erősíti a szívet és a keringési rendszert. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, enyhíti a szédülést, fokozza a termékenységet. 

Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.  Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását. 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
123