Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés türkiz fülbevaló
szemcsés türkiz fülbevaló
1 290 Ft

szemcsés türkiz fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

1 290 Ft
Részletek
Türkiz: A sors köve. Összebékíti a férfi– és a női energiákat. Csillapítja a lámpalázat tömeg előtt. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot. Romantikus szerelemre ösztönöz. Kitűnő kő kimerültségre, depresszióra vagy pánikrohamokra. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a sav túltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, mérleg, nyilas, vízöntő, halak
Cikkszám
436