Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés rózsaopál fülbevaló
szemcsés rózsaopál fülbevaló
1 090 Ft

szemcsés rózsaopál fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

1 090 Ft
Részletek

Rózsaopál: Finom rezgéssel rendelkező érzékeny kő, viszont a szerelem bevonzására, megtartására, a vágy fellobbantására gyakorolt hatása nagyon intenzív. Rózsaopál is a szeretet köve, de sokkal intenzívebb erősebb rezgéssel bír. Csábító kő: felerősíti az érzelmi állapotokat, felszabadítja a gátlásokat. Az érzelmeket stabilizálni is tudja, így  a házasságban hosszú együttélésekben is hatékony segítség. Életerővel tölt el. Gyógyítja a Parkinson kórt, fertőzéseket, lázat. Tisztítja a vért és a veséket.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
rák, szűz, vízöntő, nyilas, halak
Cikkszám
461