Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés olivin fülbevaló
szemcsés olivin fülbevaló
1 090 Ft

szemcsés olivin fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

1 090 Ft
Részletek
Olivin=Peridot=Krizolit: A függetlenség köve. Védelmező kő, kiegyensúlyozottá tesz, fejleszti a koncentrációs készséget, szabályozza a belső szervek összhangját, segíti a testidegen anyagok kilökődését. Tisztítja a májat és az epét. Gyógyítja és regenerálja a szöveteket. Erősíti az anyagcserét, és jótékonyan hat a bőrre. Támogatja a szív, a csecsemőmirigy, a tüdő, a lép és a bélrendszer működését; gyógyítja a fekélyt, erősíti a szemet. Energiái ellensúlyozzák a rögeszmés depressziót és legyőzik a hipochondriát. Segít az újrakezdésben.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek, oroszlán, rák
Cikkszám
424