Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés mokait jáspis fülbevaló
szemcsés mokait jáspis fülbevaló
990 Ft

szemcsés mokait jáspis fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

990 Ft
Részletek

Mokait jáspis: Különböző sérülések és duzzanatok, a
fogíny, homlok- és arcüreg gyulladás kezelését segíti. Mérsékli a száraz köhögést. Aktiválja a máj és a lép működését, tisztítja a vért és erősíti az immunrendszert. Csökkenti az idegi eredetű stresszt és dadogásnál is jó hatású.  A mokait kristályvíz gyógyítja az ekcémát, fekélyeket és a tályogokat. Változatosságra ösztönöz, erősíti az örömteli pillanatok átélésének képességét. Rugalmassá tesz, segít dönteni, hogy lehetőségeink közül mindig a legmegfelelőbbet válasszuk.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
kos, ikrek, rák, szűz, skorpió, nyilas, bak, halak
Cikkszám
465