Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés leopárd jáspis fülbevaló
szemcsés leopárd jáspis fülbevaló
990 Ft

szemcsés leopárd jáspis fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

990 Ft
Részletek

Leopárd jáspis: Tudásunkban megszilárdít, megértésekkel tovább visz minket. Segít a tudást az élet dolgaiban kamatoztatni. Rávilágít, mi a teendő, de nem ad újabb impulzust. Az aktív és a nyugodt időszakok kiegyensúlyozását szolgálja, segíti a nyugodt, mély alvást. Segít emésztési problémáknál, az epehólyag, a vesék és a máj megbetegedéseinél, stabilizálja a test védekező rendszerét. Jó a gyomorra, a belekre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
kos, ikrek, rák, szűz, skorpió, nyilas, bak, halak
Cikkszám
443