Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés kunzit fülbevaló
szemcsés kunzit fülbevaló
1 290 Ft

szemcsés kunzit fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

1 290 Ft
Részletek

Kunzit: Életre kelti a szívet, szeretetteljes gondolatokat és kommunikációt tesz lehetővé. Békét sugároz. Hasznos azoknak, aki nehezen tudnak meditálni. Növeli a kreativitást. Védelmező kő, hatása kiterjed a személyre és a környezetre is. Megóvja az aurát a nemkívánatos energiáktól, védőburkot képez körülötte, és távol tartja tőle a tapadó entitásokat és a szellemi hatásokat. Ellát azzal a képességgel, hogy akár még tömegben is tartózkodóak legyünk. Támogatja az önkifejezést, lehetővé teszi az érzelmek szabad kinyilvánítását. Felszabadítja a blokkolt emlékeket. Hatékony gyógyító azok számára, akiknek túl gyorsan kellett felnőniük. Segít csillapítani a stresszel összefüggő nyugtalanságot. Ösztönöz, hogy megszívleljük a segítő szándékú kritikát. Erőt ad ahhoz, hogy egyesítse az észt a megérzést és a sugalmazást. Gyógyítja a szívfájdalmat, főleg az előző életekből. Segíti a kompromisszumok megkötését, amelyek mások érdekeit is figyelembe veszik. Hangulatjavító képessége megszünteti az érzelmi okokkal összefüggő depressziót. Kitűnő a pánikbetegség enyhítésére is. Blokkolja a geopatikus sugárzást.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg, halak
Cikkszám
420