Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés füstkvarc fülbevaló
szemcsés füstkvarc fülbevaló
990 Ft

szemcsés füstkvarc fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

990 Ft
Részletek
Füstkvarc: A stabilitás köve.  Hat az izom – és kötőszövetekre, segíti az ízületi lerakódások feloldását, a has, a csípő, és a lábak betegségeinél hatásos. Enyhít a nyak és a hát feszültségén, csillapítja a fájdalmakat és erősíti az idegeket, csökkenti a stresszt, serkenti a hormontermelést és fokozza a koncentrációs képességet, támogatja az ásványi anyag felszívódását. Hatékonyan használható daganatos, cisztás, gyulladásos betegségek, kemoterápiára vagy sugárkezelés esetén.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
bak
Cikkszám
430