Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés citrin fülbevaló
szemcsés citrin fülbevaló
990 Ft

szemcsés citrin fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

990 Ft
Részletek
Citrin: Az élethez való bátorság, feltöltődés köve. Életerőt, életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést, segít a depresszió megszüntetésében. Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet, és a hasnyálmirigyet. Hasznos segítség elhízás esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó, a " pénz köve". Ajánlott pénztárcában, zsebben, táskában tartani belőle!

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
köldökcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, ikrek, oroszlán, szűz, skorpió, bak
Cikkszám
441