Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés angelit fülbevaló
szemcsés angelit fülbevaló
1 090 Ft

szemcsés angelit fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

1 090 Ft
Részletek
Angelit: A tudat egyik köve. Belső békét, nyugalmat hoz életünkbe. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket.  Ugyancsak segít abban, hogy együtt érzőbbek és elfogadóbbak legyünk főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellék pajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát. Egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
rák, halak, skorpió
Cikkszám
463