Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés akvamarin fülbevaló
szemcsés akvamarin fülbevaló
990 Ft

szemcsés akvamarin fülbevaló

szemcse kövekből

antiallergén beakasztós fülivel

990 Ft
Részletek
Akvamarin: A bátorság, széles látókör és az előrelátás köve. Fejleszti a kitartást, az önfegyelmet, túlélési képességet,  célratörővé tesz . A tévedések tisztázására, az elintézetlen ügyek befejezésére ösztönöz. Erősíti a szerelmet és a hűséget.  Enyhít az allergián, a szénanáthán, a szem rövid -és  távol látásra, a légutak, a pajzsmirigy, valamint a húgyhólyag panaszain.  Megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni. A torok csakra köve, medálként hordjuk. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, rák, mérleg, vízöntő, halak, ikrek
Cikkszám
440