Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lepidolit /hosszú/ fülbevaló
lepidolit /hosszú/ fülbevaló
1 590 Ft

lepidolit /hosszú/ fülbevaló

10 mm gyöngy

antiallergén hosszú-csavart fülialapban

nemesacél beakasztós fülivel

1 590 Ft
Részletek
Lepidolit: Megköveteli, hogy igazán nemes feladatokra használjuk. Segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére; támogatja a szenvedélybetegségekből és bármilyen bántalomból való megszabadulást, beleértve az anorexiát is. Mint az "átmenet köve" Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat, ösztönzi a változást. Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer–kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. A lepidolit kitűnő a klimax idején. Jótékonyan hat a komputerstressz okozta betegségekre.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
411