Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lávakő /hosszú/ fülbevaló
lávakő /hosszú/ fülbevaló
1 690 Ft

lávakő /hosszú/ fülbevaló

10 mm gyöngy

antiallergén hosszú-csavart fülialapban

nemesacél beakasztós fülivel

1 690 Ft
Részletek

Lávakő: Vulkáni eredetű kőzet, ezért rendkívül magas az ásvány anyag tartalma. Segíti az energiaáramlást, általános frissítő, nyugtató, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket.  Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat, ízületeket. Enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
vízöntő
Cikkszám
410