Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

aventurin /zöld/ fülbevaló /szív keretben/
aventurin /zöld/ fülbevaló /szív keretben/
1 590 Ft

aventurin /zöld/ fülbevaló /szív keretben/

4 és 8 mm gyöngyökből  antiallergén gyöngykeret         

nemesacél beakasztós füli /kérésre kapcsosra cserélem/

1 590 Ft
Részletek

Aventurin zöld: A gondtalanság köve. Elnyeli az elektroszmogot. Csillapítja a haragot–ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását. Enyhülést hoz idegesség, stressz, és alvászavarok esetén. Segít a mélyen ülő félelmek leküzdésében, erősíti az önbizalmat, fokozza a lelkesedni tudás képességét. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, hatékony bőrproblémák esetén, hajhullásnál, korpásodásnál. Segíti az anyagcserét, csökkenti a koleszterint, egyensúlyban tartja a vérnyomást. Hasznára van a kötőszöveteknek és az idegrendszernek, csecsemőmirigynek. Gyulladáscsökkentő, csillapítja a bőrkiütéseket, az allergiás tüneteket és a migrénes fejfájást. Nyugtatja a szemet. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőre, az arcüregre, a szívre, az izom–, valamint a húgyivari rendszerre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
rák, mérleg, skorpió, nyilas, vízöntő
Cikkszám
378