Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

Információk

MÉRETEZÉS

MÉRETEK:

Az ékszerek az általad igényelt méretben, egyedileg készülnek, kérlek a méretet mindig írd bele a megrendelés megjegyzésébe.

Karkötők:

Gyermek méret:15-16-17 cm

15 cm kb. 5-6 évesnek
16 cm kb. 7-8 évesnek
17 cm kb. 9-10 év felettieknek

Felnőtt méretek: 18-19-20 cm

18 cm vékony, normál "S" méret
19 cm normál,közepes "M" méret
20 cm közepes, telt, "L" méret
20 cm felett telt, erős "XL" méret, e fölötti méretek ára arányosan változik.

A méretet úgy tudod kiszámolni, hogy leméred a csuklóbőséget és hozzáadsz 1,5-2 cm-t (attól függően, hogy mennyire szereted az ékszert kényelmesen viselni).
Ha bizonytalan vagy a méretben, keress meg elérhetőségeim egyikén, szívesen segítek!

Nyakláncok:

A nyakláncok mérete változó, ezek a termékek nevében jelezve van. Ettől függetlenül nyakláncból is lehet kérni egyedi méretet, ezesetben kérlek írd bele a kívánt méretet a megrendelés megjegyzésébe.
Egyedi éret esetén az ár minimálisan eltérhet ha a hosszúság miatt jelentősen több alapanyag kerül felhasználásra.

Gyűrűk:

A gyűrűk mérete jelezve van a termékek leírásában, ezekből nem tudunk egyedi méretet készíteni.

 

RÓLAM

Köszöntelek Benneteket a Kristályok birodalmában!

Riczné Szilvia vagyok, közel 7 éve készítek ásványékszereket saját elképzelésem alapján. Mindig vonzottak a szép, formás kövek, kirándulások alkalmával gyűjtögettem őket már gyerekkoromban is. Majd felnőttként felfedeztem az ásványokat! Rabul ejtett a belőlük áradó szépség, gyönyörűség! Ez a szenvedély fokozódott és elkezdtem ékszereket készíteni belőlük. Megéreztem a belőlük áradó rezgéseket, energiákat. Sok fajtával megismerkedtem, tanfolyamokat végeztem, folyamatosan fejlesztem tudásomat. Mára jelentős mennyiségű ékszer áll rendelkezésemre, amiből válogathattok. Szívből, szeretettel készült minden darabja, ők a kincseim! Az ékszerek valódi, bevizsgált ásványokból készülnek, ásvány szakértőtől származnak. Nézelődjetek, vásároljatok bizalommal!


Folyamatos feltöltés, új termékek megjelenése várható.

FONTOS TUDNIVALÓK!

Egyedi igényeket, elképzeléseket is vállalok!

A fülbevaló alapok között több fajtából választhatsz: beszúrós, beakasztós és kapcsos. Ha netán nem a kedvedre való fülivel látod a képen, jelezd felém és lecserélem a számodra megfelelőre díjtalanul!

A karkötők rugalmas szilikon gumira fűzve készülnek, hogy a hosszú élettartamot megőrizzék, válaszd a megfelelő méretet.

Az ékszerek természetes ásványból készülnek ezért mintázatuk, színük, formájuk minimális mértékben eltérhet a fotón láthatótól.

Egyedi méret megrendelése esetén a méret befolyásolja a karkötő kinézetét, hiszen a mérettől függően több vagy kevesebb gyöngyöt tartalmaz.

Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést. Betegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz!

EZOTÉRIA

Kristályok tisztítása és feltöltése

A kristályok tárolják a negatív energiákat is. Betegségek esetén a kezelt személy negatív információit is képesek eltárolni, raktározni. Nagyon fontos, hogy minden kezelés után alaposan tisztítsd meg a kristályt, mert ennek hiányában a kezelés során eltárolt negatív energiákat akaratodon kívül is át tudod vinni. Ha magadat kezeled, akkor is tisztítsd meg a kezelést követően!

Ugyanez vonatkozik az ékszereidre is! Állandó viselés mellett hetente egyszer tisztítsd meg akkor is, ha egészséges vagy, és körülötted is minden rendben van. Betegség esetén naponta tisztítsd. Ha a szobában, munkahelyen, stb. azt veszed észre, hogy „ negatív energiák vannak jelen” ( akár egy családi veszekedés után is ) szintén tisztítsd meg kristályaidat!

Ajánlott tisztítási módszerek:

­ - Hideg, folyó víz alá tartod. A kristályt (ékszert) lazán a markodba fogod és ráfolyatod a vizet. Saját módszer: Kérem a kristályok angyalát, a víz angyalát, tisztítsa meg, és töltse fel energiával, állítsa helyre a rezgéseket, hogy számomra, (használója számára) a legjobb gyógyhatást tudja biztosítani. Figyelj közben a kristályra és megérzed, amikor megtisztult.

- Gyertyaláng fölött néhányszor áthúzod, kb. 20cm magasságban tartva, a hőre érzékeny kristályokra különösen ügyelve.

Feltöltés a természet erejével:
A feltöltésnek erre a formájára a napfelkelte és a naplemente a legalkalmasabb, hogy ne érje a károsító tűző nap.

A holdkő esetében a feltöltés holdfénnyel lehetséges, legalkalmasabb a Telihold időszaka.