Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szodalit nyaklánc, karkötő, fülbevaló
szodalit nyaklánc, karkötő, fülbevaló
10 990 Ft
ÚJ

szodalit nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 51 cm /nemes acél kapocs és tartozék/
karkötő hossz: 20 cm /más méretben is kérhető/ rugalmas szilikon damilra fűzve
beakasztós füli: nemesacél /kérésre kapcsosra cserélem/
10 990 Ft
Részletek

Szodalit: Az egyensúly köve. Segít a belső egyensúly megteremtésében, önbizalmat, bátorságot hoz életünkbe. Megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít felvállalni önmagunkat, enyhíti a pánikrohamokat, elűzi a félelmet, a fóbiát. Fokozza a tudatosságot, segíti az igazságra törekvést. Nyugtatja az elmét, megszünteti a szellemi zűrzavart. Igazságérzetre nevel. Segíti a kiegyensúlyozott folyadékfelvételt, segít a rekedtségen, hanggal kapcsolatos problémákon, lázas állapotokon, túlsúlyon, valamint jótékony hatású magas vérnyomás esetén, támogatja a vérellátást. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
543