Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szerpentin, leopárd jáspis nyaklánc, karkötő, fülbevaló
szerpentin, leopárd jáspis nyaklánc, karkötő, fülbevaló
7 790 Ft
ÚJ

szerpentin, leopárd jáspis nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 52 cm /nemes acél kapocs és tartozék/
karkötő hossz: 19,5 cm /más méretben is kérhető/ rugalmas szilikon damilra fűzve
kapcsos füli: nemesacél /kérésre beakasztósra cserélem/

7 790 Ft
Részletek

Szerpentin=Kígyókő=Ezüstszem: Egyensúlyt teremt a szervezet magnéziumhiányos állapota esetén. Hatásos a görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Szívritmuszavarok, vese- és gyomorpanaszok, egymást rendszeresen váltogató hasmenés és székrekedés esetén segít. Kiegyenlíti a túlsavasodást, serkenti a magnézium-anyagcserét, görcsoldóan hat, és enyhíti a menstruációs fájdalmakat. Kiegyenlíti a hangulatingadozásokat, idegesség és stressz esetén megnyugtat, véd a negatív energetikai behatásoktól. A megnyugvásban és a belső béke megteremtésében segít. Elsőrangú meditációs kő. Elősegíti az előző életek emlékezetének visszanyerését.
Jáspis: Gondoskodó kő. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást. Eltökéltté tesz minden célunk megvalósításában. Segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át. Jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelések idején, valamint újra energiával tölti fel a testet. Támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. Minden területen egyaránt alkalmazható, hasi gyulladás, felfúvódás esetében is. A jáspis minden fajtája erősíti a hólyagot, segítenek a vesebetegségek, vesekövek, bélfekélyek esetében. Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert. A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt minden fajta jáspis nagyon hasznos a cukorbetegek számára. Növeli a lelki erőt, újult életerőt ad.
Leopárd jáspis: Tudásunkban megszilárdít, megértésekkel tovább visz minket. Segít a tudást az élet dolgaiban kamatoztatni. Rávilágít, mi a teendő, de nem ad újabb impulzust. Az aktív és a nyugodt időszakok kiegyensúlyozását szolgálja, segíti a nyugodt, mély alvást. Segít emésztési problémáknál, az epehólyag, a vesék és a máj megbetegedéseinél, stabilizálja az immunrendszert. Jó a gyomorra, a belekre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
546