Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

rózsakvarc, roppantott hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
rózsakvarc, roppantott hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
12 990 Ft
ÚJ

rózsakvarc, roppantott hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 50 cm /nemes acél kapocs és tartozék/
karkötő hossz: 18 cm /más méretben is kérhető/ rugalmas szilikon damilra fűzve
beakasztós füli: nemesacél /kérésre kapcsosra cserélem/

12 990 Ft
Részletek

Madagaszkári rózsakvarc
Rózsakvarc: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. A legnemesebb gyógyító kő. Nyugtat, és kitűnő hatása van krízis idején. Enyhíti a bánatot. Lehetővé teszi, hogy elfogadjuk és megbocsássunk saját magunknak, aktiválja az önbizalmat és az önértékelést. Megnyugtatja a szívet, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Erősíti a szívet és a keringési rendszert. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, enyhíti a szédülést, fokozza a termékenységet.
Roppantott hegyikristály
Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra, szívcsakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
548