Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

aqva aura kvarc nyaklánc, karkötő, fülbevaló
aqva aura kvarc nyaklánc, karkötő, fülbevaló
8 890 Ft
ÚJ

aqva aura kvarc nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 50 cm nemesacél lánc
medál: 8 mm gyöngyökből, közte strasszköves gyűrű
karkötő hossz: 18 cm /más méretben is kérhető/ rugalmas szilikon damilra fűzve
beakasztós füli: nemesacél /kérésre kapcsosra cserélem/

8 890 Ft
Részletek

Aura kvarc: Az ezoterikus gondolkodásmód szerint a testünk energiamezőit bizonyos esetekben látják avatott emberek, ezek az energiamezők az aurák, amiket különböző színekben látnak. Ezek természetesen összefüggésben vannak a csakra központokkal, amelyeket ásványokkal és különböző színű aura kvarc termékekkel is lehet erősíteni. Az Aura kvarcok hegyikristályra különleges eljárással, mesterségesen jön létre. Rögzített fémbevonatok, ezek színe a fémtartalomtól függően más színű. Ez tartós bevonat, nem kopik. Aqva aura kvarc: Hasonló eljárással jön létre, mint az angyal aura kvarc, csak itt aranyat juttatnak egy nagyon tiszta kvarc belsejébe. Az aqva aura az egész szervezet számára energiát biztosít és oldja az energiaáramlásban keletkező blokkokat. Segíti a kapcsolatainkat, megszünteti a szomorúságot, igazi boldogság forrássá tud válni.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
547