Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

 akvamarin, lápisz lazurit, hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
akvamarin, lápisz lazurit, hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
9 990 Ft
ÚJ

akvamarin, lápisz lazurit, hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 50 cm nemesacél lánc
medál: 8mm gyöngyök között kis csiszolt hegyikristály
karkötő hossz: 18,5 cm /más méretben is kérhető/ rugalmas szilikon damilra fűzve
kapcsos füli: nemesacél /kérésre beakasztósra cserélem/

9 990 Ft
Részletek

Pajzsmirigy problémák harmonizálása
A pajzsmirigy szerepe: anyagcsere - serkentő hormonok termelése.
A túlműködés felfokozott állapotot jelent, melyben a beteg folyamatosan feszült, szíve hevesen ver, pulzusa és légzése szapora, a rendes táplálkozás ellenére is fogy. A súlyos alulműködés esetében mindennek pont az ellenkezője jellemző, az ilyen rendellenesség extrém esetben teljes fizikai és szellemi leépüléshez vezethet.
A pajzsmirigybetegségeket kiváltó lelki konfliktus:„sietségi falat konfliktus” lassúsággal, időhiánnyal kapcsolatban. A „falat„ bármi lehet, tárgy, dolog, még szabadidő is!
A következő érzések hatására betegszik meg: túl lassú vagyok, nincs idő, nem tudom a „falatot„ elkapni, kiadni, eladni, nem vagyok elég gyors. Gyerünk, rohanás, siessünk, igyekezzünk, haladjunk, hamar ….. gyorsan szerezzünk be valamit, vagy adjuk el gyorsan…..
Gyógyító kristályok:
Az akvamarin mind a túlműködő, mind az alulműködő pajzsmirigy aktivitás esetében hatásos. Harmonizálja a hipofízis szabályozó funkcióját.
Hogyan használjuk?
Helyezzünk egy marokkövet vagy egy szeletet a homlokra, viseljük nyaklánc vagy függő formájában. Ugyancsak hatásos az akvamarinból készített kristályvíz fogyasztása, 1 – 2 dl – t a nap folyamán elfogyasztva, lassan, kortyonként, rövid ideig a szájban tartva.
A hegyikristály szintén harmonizálja a hipofízis működését, de közvetlenebb hatása van, mint bármelyik másik kőnek.
Hogyan használjuk?
A hegyikristály akkor a leghatékonyabb, ha marokkő formájában közvetlenül a torokra tesszük, vagy rögzítjük. Használhatunk egészen rövid hegyikristály nyakláncot is.
A lapis lazulitnak a pajzsmirigy túl – és alulműködése esetén harmonizáló hatása van. Akárcsak az akvamarin, a hipofízist is harmonizálja.
Hogyan használjuk?
Helyezzünk egy marokkövet vagy metszetet a homlokra, viseljünk rövid nyakláncot a torkunkon.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
545